Mig, Studie, Tanker

Jeg gjorde det!

Jeg kom fandme igennem! 8 dage alene med hvalp oven i eksamensopgave, kombineret med ingen søvn. Jeg klarede det – opgaven er afleveret, K er hjemme, alt er godt. Jeg har ferie de næste to en halv uge og jeg kan næsten ikke fatte det. Hvad skal jeg nu stresse over? 😀

Mon ikke jeg nok skal finde på noget.. Stresser fx allerede lidt over, at K netop har landet et job i Berlin (kun 3 dage dog!) fra d. 1 februar, hvor jeg også starter i skole igen. Til den tid er jeg usikker på om lille B har lært at være alene endnu, så der skal vi helt sikkert alliere os med nogle hundesittere. Så starter planlægningen for alvor. Meeeen det har vi jo hele tiden været klar over, og jeg er sikker på at alting nok skal løse sig. Èn dag af gangen.

For nu er det i hvert fald dejligt at have min mand ved min side igen, én til at holde om mig og sige det nok skal gå. For ja – det har jeg fandme savnet at høre de sidste 8 dage! 😀

Weekenden står på total afslapning, vi skal bare nyde hinanden og lille B. Det er virkelig dejligt at der ikke er planlagt så meget – jeg skal nok lige forbi en fødselsdag fredag aften, og det er sådan set det. Ahhh!

I aften laver K mad til os, vi skal have et stort glas rødvin til, snakke og høre musik. Tænk hvor meget man kan savne hinanden, på så relativt få dage! Det er da fantastisk. Så må der være noget om snakken 🙂

Rigtig god lillefredag!

12570858_10206403444057950_620569096_n 12506758_10206403444017949_433445744_n

Og så lige to billeder af den lille mus, man kan jo ikke komme uden om at han er meget sød (særligt når han sover i kaninstilling, hehe)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar