Mig, Sverige, Tanker

1. november

Så blev det 1. november, og efteråret er så smukt netop nu. Orange, brun, rød og gul og blade alle vegne. Så fint. Tror ikke der går lang tid før det hele bliver gråt og kedeligt, så det er godt lige at kigge en ekstra gang og nyde den smukke natur. Vi er netop hjemvendt på Vesterbro efter den mest afslappede weekend i Sverige.

Vi har gået lange ture, sovet 10 timer om natten og en time til middag og jeg er næsten blevet færdig med ‘Løgneren’ af Martin A. Hansen som jeg skal have læst til på tirsdag. En dejlig produktiv weekend (på studiefronten altså) fordi der ikke var mulighed for så meget andet 🙂

Og nu sidder vi så her, det er søndag aften og normalt er jeg ikke så god til søndagaftener.

Jeg har tendens til at blive lidt små-søndags-depri, fordi jeg elsker at hygge mig og holde fri med min familie, og derfor kan synes det er svært at ugen atter går i gang imorgen. Nok som de fleste andre. Det har jeg vidst også skrevet om før.

Men i aften er det en anderledes følelse jeg har i maven. Sådan mere spændt og “kan det ikke snart blive imorgen”-agtig fornemmelse. Der sker nemlig noget helt specielt for K imorgen. Omkring middagstid. En stor beslutning der blevet taget for flere måneder siden, udmønter sig – endelig – imorgen.

Mere om det imorgen aften!

Nu vil jeg vende tilbage til Broen og bland-selv-slik-resterne fra i fredags 🙂

image image

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar